Име QUADRO 25 Silent System EB23 делумно извлекување
Димензии L = 300/350/400/450/500
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Опис Интегриран тивок систем Silent System тивко и нежно ја затвара фиоката. Погоден за фиоки со дебелина на материјал до 19mm. Продолжена загуба 98mm/ капацитет на товар 25 kg
Напомена Во цената не се вклучени држачи за дрвена фиока
Шифра Опис Цена
91874 / 91875 Quadro 25/EB23 дел.извл. Silent System 300мм 20кг – лева и десна – 2x 351 702 ден. по ком.
91893 / 91890 Quadro 25/EB23 дел.извл. Silent System 350мм 22кг – лева и десна – 2x 367 734 ден. по ком.
91891 / 91876 Quadro 25/EB23 дел.извл. Silent System 400мм 25кг – лева и десна – 2x 381 762 ден. по ком.
91877 / 91878 Quadro 25/EB23 дел.извл. Silent System 450мм 25кг – лева и десна – 2x 403 806 ден. по ком.
91879 / 91880 Quadro 25/EB23 дел.извл. Silent System 500мм 25кг – лева и десна – 2x 435 870 ден. по ком.