Име QUADRO 25 with Silent System водилка EB20
Димензии L=250mm ; L=300mm; L= 350mm; L= 400mm; L= 450mm; L=500mm; L=550mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал галванизаран челик
Опис Интегриран тивок систем Silent System тивко и нежно ја затвара фиоката. Погоден за фиоки со дебелина на материјал од 16mm. Продолжена загуба 98mm/ капацитет на товар 25 kg
Шифра Опис Цена
6740/ 6713 Quadro 25 Silent System 20kg 250mm делумно извлекување лева+десна 2х 337 ден. 674 ден. по ком.
6810/ 6774 Quadro 25 Silent System 20kg 300mm делумно извлекување лева+десна 2х 345 ден. 690 ден. по ком.
6768/ 6782 Quadro 25 Silent System 22kg 350mm делумно извлекување лева+десна 2х 367 ден. 734 ден. по ком.
6746/ 6762 Quadro 25 Silent System 25kg 400mm делумно извлекување лева+десна 2х 381 ден. 762 ден. по ком.
6721/ 6747 Quadro 25 Silent System 25kg 450mm делумно извлекување лева+десна 2х 405 ден 810 ден. по ком.
6792/ 6779 Quadro 25 Silent System 25kg 500mm делумно извлекување лева+десна 2х 435 ден. 870 ден. по ком.
6765/ 6780 Quadro 25 Silent System 25kg 550mm делумно извлекување лева+десна 2х 460 ден. 920 ден. по ком.
8087/90183 Quadro 25 Silent System 22kg 320mm делумно извлекување лева+десна 2x 361 ден. 722 ден. по ком.
6834/6846 Quadro 25 Silent System 25kg 500mm делумно извлекување лева+десна 2х 404 ден. (монтажа на Slide On) 808 ден. по ком.