Име Quadro Big Duplex
Димензии L= 900 mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Опис Водилка со целосно извлекување; Носивост: 50kg; Долна монтажа; За високи полици на извлекување
Шифра Опис Цена
91039 Quadro Big Duplex водилки 900 mm 15,860 ден. по ком.
91040 Quadro Big Duplex профил горно водење -400мм 2,575 ден. по ком.
91041 Quadro Big Duplex сет тркалце за профил 1,015 ден. по ком.
91133 Quadro Big Duplex профил горно водење -900мм 3,288 ден. по ком.
91616 Сет дополнителен Silent System 205 ден. по ком.