Име QUADRO V6 Push to open целосно извлекување
Димензии L=250mm ; L=300mm; L= 350mm; L= 400mm; L= 450mm; L=500mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал галванизаран челик
Опис Интегриран механизам за отварање/ Притиснете за отварање. Погоден за фиоки со дебелина на материјал до 16mm. Капацитет на товар 30kg
Напомена Во цената не се вклучени држачи за дрвена фиока
Шифра Опис Цена
6831/ 6839 Quadro V6 Push to open 25kg 300mm целосно извлекување лева+десна 1798 ден. по ком.
6617/ 6737 Quadro V6 Push to open 25kg 350mm целосно извлекување лева+десна 1820 ден. по ком.
6579/ 6646 Quadro V6 Push to open 30kg 400mm целосно извлекување лева+десна 1938 ден. по ком.
6623/ 6614 Quadro V6 Push to open 30kg 450mm целосно извлекување лева+десна 2056 ден. по ком.
6598/ 6752 Quadro V6 Push to open 30kg 500mm целосно извлекување лева+десна 2110 ден. по ком.