Име QUADRO V6 Silent System ЕB20 целосно извлекување / до 16mm
Димензии L=250mm ; L=300mm; L= 350mm; L= 400mm; L= 450mm; L=500mm, L=550mm, L=600mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал галванизаран челик
Опис Интегриран Silent System тивко и нежно ја затвара фиоката. Погоден за фиоки со дебелина на материјал до 16mm. Капацитет на товар 30 kg
Напомена Во цената не се вклучени држачи за дрвена фиока
Шифра Опис Цена
6819/ 6611 Quadro V6 Silent System 15kg 250mm целосно извлекување лева+десна 1428 ден. по ком.
6807/ 6574 Quadro V6 Silent System 25kg 300mm целосно извлекување лева+десна 1434 ден. по ком.
6585/ 6741 Quadro V6 Silent System 25kg 350mm целосно извлекување лева+десна 1442 ден. по ком.
6797/ 6633 Quadro V6 Silent System 30kg 400mm целосно извлекување лева+десна 1518 ден. по ком.
6642/ 6669 Quadro V6 Silent System 30kg 450mm целосно извлекување лева+десна 1594 ден. по ком.
6659/ 6655 Quadro V6 Silent System 30kg 500mm целосно извлекување лева+десна 1684 ден. по ком.
90792/ 90791 Quadro V6 Silent System 30kg 550mm целосно извлекување лева+десна 1854 ден. по ком.
90944/ 90945 Quadro V6 Silent System 30kg 600mm целосно извлекување лева+десна 2222 ден. по ком.