Име QUADRO V6 Silent System ЕB23 целосно извлекување / до 19mm
Димензии L=300/350/400/450/500
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Опис Интегриран тивок систем Silent System тивко и нежно ја затвoра фиоката. Погоден за фиоки со дебелина на материјал до 19mm. Носивост 30 kg
Напомена Во цената не се вклучени држачи за дрвена фиока
Шифра Опис Цена
91881 / 91882 Quadro V6/EB23 цел.извл. Silent System 300мм 25кг лева и десна 1450 ден. по ком.
91892 / 91883 Quadro V6/EB23 цел.извл. Silent System 350мм 30кг лева и десна 1484 ден. по ком.
91884 / 91885 Quadro V6/EB23 цел.извл. Silent System 400мм 30кг лева и десна 1522 ден. по ком.
91886 / 91887 Quadro V6/EB23 цел.извл. Silent System 450мм 30кг лева и десна 1602 ден. по ком.
91888 / 91889 Quadro V6/EB23 цел.извл. Silent System 500мм 30кг лева и десна 1684 ден. по ком.