Име QUADRO V6 Silent System ЕB20 целосно извлекување
Димензии L=250mm ; L=300mm; L= 350mm; L= 400mm; L= 450mm; L=500mm, L=550mm, L=600mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал галванизаран челик
Опис Интегриран Silent System тивко и нежно ја затвара фиоката. Погоден за фиоки со дебелина на материјал до 16mm. Капацитет на товар 30 kg
Напомена Во цената не се вклучени држачи за дрвена фиока
Шифра Опис Цена
6819/ 6611 Quadro V6 Silent System 15 kg 250mm целосно извлекување лева+десна 2х 714 ден. 1,428 ден. по ком.
6807/ 6574 Quadro V6 Silent System 25 kg 300mm целосно извлекување лева+десна 2х 717 ден. 1,434 ден. по ком.
6585/ 6741 Quadro V6 Silent System 25 kg 350mm целосно извлекување лева+десна 2х 721 ден. 1,442 ден. по ком.
6797/ 6633 Quadro V6 Silent System 30 kg 400mm целосно извлекување лева+десна 2х 759 ден. 1,518 ден. по ком.
6642/ 6669 Quadro V6 Silent System 30 kg 450mm целосно извлекување лева+десна 2х 797 ден. 1,594 ден. по ком.
6659/ 6655 Quadro V6 Silent System 30 kg 500mm целосно извлекување лева+десна 2х 842 ден. 1,684 ден. по ком.
90792/ 90791 Quadro V6 Silent System 30 kg 550mm целосно извлекување лева+десна 2х 927 ден. 1,854 ден. по ком.
90944/ 90945 Quadro V6 Silent System 30 kg 600mm целосно извлекување лева+десна 2х 1,111 ден. 2,222 ден. по ком.