Име Quadro YOU водилки со целосно извлекување и меко затварање / 30kg
Димензии L= 350/500 mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Опис ▶ Водилки со целосно извлекување за дрвени фиоки со штипки ▶ Вграден Silent System ▶ Можност за надградба со Push to open Silent ▶ Носивост 30kg ▶ EN 15338, Level 3 ▶ Поцинкуван челик
Шифра Опис Цена
92236/92337 Quadro YOU Сет водилки со Silent System и целосно извлекување 30kg /350мм 1760 ден. по ком.
92156/92157 Quadro YOU Сет водилки со Silent System со целосно извлекување, 30kg/500мм 1896 ден. по ком.