Име Quadro YOU/WOOD држач за фронт
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал, пластика
Опис За Quadro YOU со дрвени фиоки Висинско подесување +3mm Галванизиран цинк / пластика
Шифра Опис Цена
92321 QUADRO YOU/WOOD – држач за фронт – лев 73 ден. по ком.
92322 QUADRO YOU/WOOD – држач за фронт – десен 73 ден. по ком.