Име QUARTO 10
Димензии 550X480mm
Димензии на сад 500X380x190mm
Финиш Нерѓосувачки челик, брусен (BRS)
Производител Alveus, Гаранција 2 години
Потекло Словенија
Материјал Inox
Монтирање Во рамнина со работната плоча или под работната плоча