Име RAVIOLO 0405
Димензии H=26mm; L=172mm/ H=27mm; Ø29mm
Финиш Калај; Антички месинг
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Опис RAVIOLO 0405. Дизајнот на RAVIOLO 0405 е инспирација од винтиџ стилот кој и дава современ карактер. Карактеристичните кривини кои се вдахнати во оваа рачка даваат посебен ефект на мебелот на кој се аплицирани. На сребрено сивиот финиш му додадовме и микроцементна текстура и ја претворивме RAVIOLO 0405 во детал кој задолжително треба да се приклучи кон Вашиот модерен простор за живеење и делување. Изработена е од замак.
Шифра Опис Цена
91721 RAVIOLO 0405 29x27mm, калај 179 ден. по ком.
91723 RAVIOLO 0405 26×172(96)mm, калај 336 ден. по ком.
91722 RAVIOLO 0405 29x27mm, антички месинг 187 ден. по ком.
91724 RAVIOLO 0405 26×172(96)mm, антички месинг 357 ден. по ком.