Име REVALOCK безбедносен сет за деца за заклучување на фронтови
Финиш Бел
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал пластика
Опис REVALOCK безбедносен сет за деца за заклучување на фронтови
Шифра Опис Цена
92211 REVALOCK безбедносен сет за деца за заклучување на фронтови 826 ден. по ком.
92212 REVALOCK клуч 795 ден. по ком.
92213 REVALOCK сет заклучување / блистер 2510 ден. по ком.