Име RPL H1176 ST37 White Halifax Oak
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Монтирање МОНТАЖА
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис H1176 ST37 White Halifax Oak. Овој декор покажува дека дури и упадливиот даб со пукнатини и чворови во многу светла боја може да изгледа нордиски. Разновидната интеракција на бела, беж и сива отвора бројни можности за комбинирање со еднобојни декори. Темните пукнатини во мотивот на декорот се особено добри во комбинација со црни или “речиси црни” тонови. Автентичноста на овој декор е омилена во дизајнот на мебел и дизајнот на ентериери. Благодарение на XL формат – што значи дека пукнатините ретко се повторуваат во мотивот на декорот – исто така може да се користи за големи површини, а впечатокот се нагласува со структурата ST37 Feelwood Rift.
Структура ST37 Feelwood Rift
Дебелина 18,6mm
Кант 43/1.5; 43/08
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.
Шифра Опис Цена
91154 H1176 ST37 White Halifax Oak 4100x600x38mm 4464 ден. по m
\ H1176 ST37 White Halifax Oak 4100x920x38mm 8250 ден. по m
\ H1176 ST37 White Halifax Oak 4100x600x38mm 4464 ден. по m