Име RPL H1180 ST37 Natural Halifax Oak
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Монтирање МОНТАЖА
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис H1180 ST37 Natural Halifax Oak. Често се користи за кујни или како мебел за дневна соба, каде што нејзините впечатливи пукнатини и чворови ја задоволуваат желбата за природност и автентичност во просторот за живеење. Изгледа одлично во комбинација со современи материјали како метал, стакло и камен. Благодарение на XL форматот – пукнатините ретко се повторуваат во мотивот на декорот – исто така можат да се користи за големи површини, а впечатокот е нагласен од синхронизирана површина ST37 Feelwood Rift.
Структура ST37 Feelwood Rift
Дебелина 38mm
Кант 43/2, Q 43/08,
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.
Шифра Опис Цена
5003 H1180 ST37 Natural Halifax Oak 410x600x38mm 4464 ден. по m
6139 H1180 ST37 Natural Halifax Oak 4100х920х38mm 8250 ден. по m
7085 H1180 ST37 Natural Halifax Oak 4100х1200х38mm 10711 ден. по m