Име RPL U999 PT Black
Димензии 4100mm x 600mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Код Ral 9005
Монтирање МОНТАЖА
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис U999 PT Black
Структура PT
Дебелина 16mm
Кант 23/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.