Име Sensys граничник за шарка 110°-85°
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Финиш Бел
Опис Граничник 110° до 85° За намалување аголот на отворање на врати на соседни елементи Ги заштитува фронтовите од механичко оштетување Пластика, бел
Шифра Опис Цена
92493 Sensys граничник за шарка 110°-85° 14 ден. по ком.
93318 Sensys граничник за шарка 110°-85° 14 ден. по ком.