Име Sensys граничник за шарка 110°-85°
Финиш Бел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Опис Граничник 110° до 85° За намалување аголот на отворање на врати на соседни елементи Ги заштитува фронтовите од механичко оштетување Пластика, бел
Шифра Опис Цена
93318 Граничник за шарка 110°-85° 14 ден. по ком.