Име Sensys капаче за врата
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Финиш никел
Опис Може да се користи за шарките со Sensys дизајн
Шифра Опис Цена
6630 Sensys капаче за врата 17 ден. по ком.