Име Sensys капаче за врата
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Опис Може да се користи за шарките со Sensys дизајн
Шифра Опис Цена
6630 Капаче хром за врата 17 ден. по ком.