Име Sensys капаче за Sensys 165°
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Финиш Антрацит
Опис Може да се користи кај Sensys 165
Шифра Опис Цена
6769 Sensys капаче за страница со Hettich лого 25 ден. по ком.