Име Sensys подлошка линеарна D=0.5mm – ЦРНА
Финиш Црн (Obsidian Black)
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Опис ▶ За Sensys во црн финиш ▶ За бушење ø 20mm x 32mm ▶ Монтажа на штрафење ▶ Дистанца 0.5mm ▶Стандард за квалитет EN 15570, Level 3 ▶ Висинско подесување ± 1.6mm ▶ Челик, никел во црн финиш
Шифра Опис Цена
91068 Sensys подлошка линеарна D=0.5mm – ЦРНА 55 ден. по ком.