Име Sensys подлошка со типла и штраф со штел
Димензии D=0.0mm/ D=1.5mm/ D= 5mm
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Монтирање За бушење, штрафење. За Ø5х12mm дупки
Опис Екцентрично подесување на висина ± 2mm
Шифра Опис Цена
6605 Подлошка со типла и штраф со штел 0.0mm 57 ден. по ком.
6636 Подлошка со типла и штраф со штел 1.5mm 59 ден. по ком.
7546 Подлошка со типла и штраф со штел 5 mm 63 ден. по ком.