Име Sensys подлошка со штрафење
Димензии D=0.0mm/ D=1.5mm/ D=3mm/ D=5mm
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Монтирање Со штрафење
Опис Подесување на висина со продолжени дупки / Растојание на дупки 32mm
Шифра Опис Цена
6767 Sensys подлошка со штрафење D=0.0mm 29 ден. по ком.
6841 Sensys подлошка со штрафење D=1.5mm 19 ден. по ком.
6620 Sensys подлошка со штрафење D=3mm 33 ден. по ком.
6649 Sensys подлошка со штрафење D=5mm 48 ден. по ком.