Име Sensys подлошка со штраф директ и штел
Димензии D=0.0mm/ D=1.5mm/ D= 3mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Монтирање Со завртки Ø2,5mm. Растојание на дупки 32mm
Финиш никел
Опис Екцентрично подесување на висина ± 2mm
Шифра Опис Цена
6595 Подлошка со штраф директ со штел 0.0mm 52 ден. по ком.
6749 Подлошка со штраф директ со штел 1.5mm 60 ден. по ком.
7529 Подлошка со штраф директ со штел 3mm 64 ден. по ком.