Име Sensys шарка клип 110° со интегриран Silent System – црна
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,8mm
Финиш Црн (Obsidian Black)
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, никел
Опис ▶ За врати со дебелина од 15-24mm ▶ Агол на отворање 110° ▶ Со подесување на преклопот +/-2mm ▶ Длабинско подесување од +3/-2mm ▶ Висинско подесување на подлошката ▶ Изработена од челик со никел финиш ▶ Отвор со димензии ø35mm, и длабочина 12,8mm ▶ Клип шарка за брза монтажа со вграден Silent System ▶ Во согласност со стандардот за квалитет EN 15570, Level 3
Шифра Опис Цена
90905 Sensys шарка права клип 110° со интегриран Silent System – црна 355 ден. по ком.
90906 Sensys шарка полуколенастa клип 110° со интегриран Silent System – црна 383 ден. по ком.
90907 Sensys шарка коленастa клип 110° со интегриран Silent System – црна 410 ден. по ком.