Име Sensys шарка клип 165° со Silent System интегриран систем за меко затвoрање
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 11,6mm
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Опис За дебелина на врата 15mm-32mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +3mm/ -2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 165°. Примена за врати на аголен елемент и за елемент со вградени внатрешни фиоки.
Шифра Опис Цена
6798 Sensys шарка права клип со амортизер165° 528 ден. по ком.
6682 Sensys 165° додаток за меко отварање 27 ден. по ком.