Име Sensys шарка клип 45° со Silent System интегриран систем за меко затвoрање
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,9mm
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Опис За дебелина на врата 15mm- 28mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +3mm/ -2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Примена за врати на аголен елемент
Шифра Опис Цена
6840 Sensys шарка агол 45° со амортизер 498 ден. по ком.