Име Sensys шарка клип 90° со Silent system интегриран систем за меко затвoрање
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,8mm
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Опис За дебелина на врата 15mm- 28mm, интеграно прилагодување на поместување на врата +1 / – 2mm, интегрирано регулирање на откривање +3mm/ -2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Примена за врати на аголени елементи со рамен фронт.
Шифра Опис Цена
6609 Sensys Шарка 90° со амортизер 589 ден. по ком.