Име Sensys шарка коленаста со Silent system интегриран систем за меко затвoрање
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,5mm
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Опис За дебелина на врата 15mm-24mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +3mm/ -2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 110°
Шифра Опис Цена
6680 Sensys Шарка коленаста клип со амортизер 260 ден. по ком.