Име Sensys шарка коленеста клип без
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,8mm
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Опис За дебелина на врата 15mm-24mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +3mm/ -2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 110°
Шифра Опис Цена
6678 Sensys шарка коленаста 110° 255 ден. по ком.