Име Sensys шарка полуколенaста со Silent system интегриран систем за меко затвoрање
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,8mm
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Опис За дебелина на врата 15mm-24mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +3mm/ -2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 110°
Шифра Опис Цена
6681 Sensys Шарка полуколенаста клип со амортизер 245 ден. по ком.