Име Sensys Шарка права клип без пружина 110°
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,8mm
Финиш Никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Опис Шарка без самозатворање; На пр. за употреба со Push to Open апликација; За дебелина на врата 15mm-24mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +3mm/ -2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 110°
Шифра Опис Цена
91042 Sensys Шарка права клип без пружина 110° 207 ден. по ком.
92273 Sensys Шарка полуколенаста клип без пружина 110° 258 ден. по ком.
92274 Sensys Шарка коленаста клип без пружина 110° 283 ден. по ком.