Име Sensys шарка права клип со амортизер 110° со типла
Финиш челик со никел финиш
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Опис ▶ За врати со дебелина од 15-24mm ▶ Агол на отворање 110° ▶ Со подесување на преклопот +/-2mm ▶ Длабинско подесување од +3/-2mm ▶ Висинско подесување на подлошката ▶ Изработена од челик со никел финиш ▶ Отвор со димензии ø35mm, и длабочина 12,8mm ▶ Во согласност со стандардот за квалитет EN 15570, Level 3
Шифра Опис Цена
91016 Sensys шарка права клип со амортизер 110° со типла 251 ден. по ком.