Име Sensys шарка права клип со Silent system интегриран систем за меко затвoрање
Димензии Дијаметар на чаша Ø35mm, длабочина на чашк 12,8mm
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Опис За дебелина на врата 15mm-24mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +3mm/ -2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 110°
Шифра Опис Цена
6755 Sensys Шарка права клип со амортизер 201 ден. по ком.