Име Sensys шарка права клип
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,8mm
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Опис За дебелина на врата 15mm-24mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +3mm/ -2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 110°
Шифра Опис Цена
6634 Sensys шарка права 110° 185 ден. по ком.