Име Sensys Шарка 90° клип со амортизер – Црна
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,8mm
Финиш Црн (Obsidian Black)
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Опис Со интегриран Silent System, со меко затворање (Sensys 8639i W90) ▪ Во согласност со стандардот за квалитет EN 15570, Level 3 ▪ Агол на отворање 95 ° ▪ За врати со дебелина од 15 до 28 mm ▪ Шаблон за бушење TH 52 x 5,5 mm ▪ Отвор со димензии ø35mm, и длабочина 12,8mm ▪ Монтирање со штраф ▪ Со подесување на преклопот +3 / -2mm ▪ Длабинско подесување од +1/-2mm ▪ Подесување на висината на подлошката ▪ Црн финиш
Шифра Опис Цена
92142 Sensys obsidian black Шарка 90° клип со амортизер црна 754 ден. по ком.