Име Sensys 8646i Шарка колено клип со амортизер за тенки врати
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,8mm
Финиш Никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Опис ▶ За врати со дебелина од 10-16mm ▶ Агол на отворање 110° ▶ Со подесување на преклопот +/-2mm ▶ Длабинско подесување од +3/-2mm ▶ Висинско подесување на подлошката ▶ Изработена од челик со никел финиш ▶ Отвор со димензии ø35mm, и длабочина 7,8mm ▶ Клип шарка за брза монтажа со вграден Silent System ▶ Во согласност со стандардот за квалитет EN 15570, Level 3
Шифра Опис Цена
7245 Sensys 8646i Шарка колено клип со амортизер за тенки врати 391 ден. по ком.
90271 Sensys 8646i Шарка права клип со амортизер за тенки врати 373 ден. по ком.