Име Sensys obsidian black шарка права клип со амортизер 165°
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик
Опис Со интегриран Silent System, со меко затворање (Sensys 8639i W90) ▪ Во согласност со стандардот за квалитет EN 15570, Level 3 ▪ Агол на отворање 165° ▪ За врати со дебелина од 15 до 28 mm ▪ Шаблон за бушење TH 52 x 5,5 mm ▪ Отвор со димензии ø35mm, и длабочина 12,8mm ▪ Монтирање со штраф ▪ Со подесување на преклопот +3 / -2mm ▪ Длабинско подесување од +1/-2mm ▪ Подесување на висината на подлошката ▪ Црн финиш
Шифра Опис Цена
92141 Sensys obsidian black шарка права клип со амортизер 165°, црна 775 ден. по ком.

Category: