Име SIENA
Димензии 96мм
Финиш хром мат/ сатен никел
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал замак
Опис Изработена од замак/ Вкопана рачка погодна за лице од внатрешни фиоки во гардеробери
Шифра Опис Цена
91139 SIENA 96мм мат хром 269 ден. по ком.
91141 SIENA 96мм никел сатен 275 ден. по ком.