Име SILK – Оклагија со гума / алуминиум 2,35m
Димензии 2,35m
Финиш елоксиран мат / црна
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал алуминиум
Опис Алуминиумски висечки профил за гардеробери и соблекувални со заштитна гума, со цел да се спречат удари од закачалките.