Име slide on подлошка
Димензии D=1.5mm/ D=3mm
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Монтирање со штрафење
Опис Порамнување на должината на дупката е долга 2mm, растојание на дупки 32mm
Шифра Опис Цена
6658 Slide-on подлошка D=1.5mm 14 ден. по ком.
6597 Slide-on подлошка D=3mm 15 ден. по ком.