Име Slide on шарка коленеста
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 11,1mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Монтирање МОНТАЖА
Финиш никел
Опис За дебелина на врата 14mm-25mm, интегрирано прилагодување на преклопување +0,5mm / -2,5mm, интегрирано подесување на длабочина +2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 95°
Шифра Опис Цена
6679 Шарка Slide-on коленеста 95° 37 ден. по ком.

Category: