Име SLIM – Организација за фиока под садопер – пластика
Финиш Антрацит/ Бела
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Пластика
Опис • Создаден за купатилски елементи за под мијалник, достапен во бела и сива пластика. Практично решение за максимална искористеност на елементот под мијалникот во тоалетот.
Шифра Опис Цена
7880 SLIM организ.за фиока под садопер антрацит 276 ден. по ком.
7890 SLIM организ.за фиока под садопер бел 272 ден. по ком