Име SLING лифт за гардеробер
Димензии 60-83цм / 83-115цм; Носивост до 12кг
Финиш Бела/ Титаниум
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик, пластика
Опис Лифт оклагија за монтирање на страниците од гардероберот со телескопско подесување на ширината
Шифра Опис Цена
91832 SLING лифт за гардеробер 60-83cm, бела 3559 ден. по ком.
91833 SLING лифт за гардеробер 83-115cm, бела 3559 ден. по ком.
92699 SLING лифт за гардеробер 60-83cm, титаниум 3695 ден. по ком.
92700 SLING лифт за гардеробер 83-115cm, титаниум 3695 ден. по ком.