Име SmarTray Steel 50 сет фиока
Димензии Надворешни димензии: 379.5 x 235 x 50 mm; Внатрешни димензии: 310 x 212 x 38 mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис ● Можност за комбинација со Quadro со целосно извлекување и вграден Silent System ● Се заклучува ● Носивост: 6kg ● Монтажа под маса
Шифра Опис Цена
92490 SmarTray Steel 50 сет фиока – антрацит 19624 ден. по ком.

Category: