Име SmarTray Steel Laptop сет фиока
Димензии Надворешни димензии: 379.5 x 448 x 75 mm; Внатрешни димензии: 310 x 423 x 63 mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис ● Можност за комбинација со Quadro со целосно извлекување и вграден Silent System ● Се заклучува ● Носивост: 8kg ● Монтажа под маса
Шифра Опис Цена
92489 SmarTray Steel Laptop сет фиока – антрацит 25839 ден. по ком.

Category: