Име SPOT Led Тело 0,3W
Производител Emuca
Потекло EU
Опис Спот светилка целосно изработена од пластика, со металик сив изглед кој поради својот хромиран стил наликува на алуминиум. Вкупно има 27 mm и обем Ø9,5 mm, од кои 22,5 и Ø8 mm се вдлабнати, а другите 4,5 mm и Ø9,5 mm се откриени со нивната единечна LED диода. Неговиот кабел за напојување е со должина од околу 0,5 метри. Тој е способен да генерира моќност од 0,3 вати и 8 лумени, со температура на боја еднаква на ладно бело: 6.000 K.

Category: