Име STEEP 0380
Димензии L-3000mm/W-21,8mm
Финиш L-02 Светло елоксиран/L-24 Брусен челик/ LM2 Црна мат
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис STEEP 0380 За оваа рачка потребно е дебелината на материјалот да биде 18/19 mm, со претходно направена косина на кантот (гер 45′) и жлеб на истата страна во самата косина на кантот.
Шифра Опис Цена
6914 STEEP 0380 3000мм, брусен челик 1155 ден. по ком.
6927 STEEP 0380 3000мм, светло елоксиран 1176 ден. по ком.
91718 STEEP 0380 3000мм, црна мат 1997 ден. по ком.