Име STRATT 0465
Димензии L=50mm; L=150mm; L=250mm;
Финиш L04-Елоксиран мат/ L09-Црна мат / L24-Брусен челик
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис STRATT 0465 рачката е изработена од алуминиум и посебно се истакнува заради линеарниот, а сепак елегантен дизајн. Фронтално има мал скалест степен кој како естетски детал е додадена вредност на функционалноста на оваа рачка. Исклучително лесно се монтира и со нејзинито присуство дава атрактивен изглед на било кое парче мебел. Овој минималистички дизајн е достапен во повеќе должини и со повеќе финиши како елоксиран мат, црна мат и брусен челик.
Шифра Опис Цена
91361 STRATT 0465 32/50mm , Елоксиран мат 186 ден. по ком.
91362 STRATT 0465 32/50mm, Црна мат 186 ден. по ком.
91363 STRATT 0465 32/50mm, Брусен челик 186 ден. по ком.
91364 STRATT 0465 128/150mm, Елоксиран мат 257 ден. по ком.
91365 STRATT 0465 128/150mm, Црна мат 257 ден. по ком.
91366 STRATT 0465 128/150mm, Брусен челик 257 ден. по ком.
91367 STRATT 0465 192/250mm, Елоксиран мат 347 ден. по ком.
91368 STRATT 0465 192/250mm, Црна мат 347 ден. по ком.
91369 STRATT 0465 192/250mm, Брусен челик 347 ден. по ком.