Име SUPRA КОРПА НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ ЗА 20cm ЕЛЕМЕНТ
Димензии За 20cm елемент
Финиш хром
Производител Emuca
Потекло ЕU
Материјал метал
Опис Целосно извлекување со меко затворање, 5D штелување, 25kg носивост
Шифра Опис Цена
2780 Emuca supra корпа за 20cm елемент 3 955 ден. по ком.